به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شورای اداری شهرستان دماوند ظهر شنبه با حضور علیرضا قاسمی فرزاد فرماندار دماوند، عبدالله متولی شهردار آبسرد، حجت الاسلام محمد علاءالدینی نماینده ولی فقیه در شهرستان و امام جمعه دماوند، ائمه جمعه شهرهای رودهن و آبسرد و دیگر مسئولان این شهرستان برگزار شد.
علیرضا قاسمی فرزاد در این جلسه، ضمن تبریک 16 آذر و روز دانشجو، یاد و خاطر شهیدان این روز را که در دوران سیاه و ظلم ستمشاهی علیه طاغوت زمان خروشیدند و به شهادت رسیدند، گرامی داشت و گفت: در سالهای بعد از انقلاب اسلامی توجه ویژه ای به موضوع پژوهش شده و مقام معظم رهبری نیز توجه به پژوهش را در ملاقاتهای خودشان با دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مورد تأکید قرار دادند.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که اگر در کشور شاهد رشد و پیشرفت در زمینه های مختلف هستیم، از توجه ویژه به پژوهش منشأ گرفته است.
مسئولان همواره بر خدمتگزاری به مردم افتخار می کنند
فرماندار شهرستان دماوند تأکید کرد: مسئولان شهرستان دماوند نیز برای این موضوع اهمیت خاصی قائل هستند و برنامه های هفته پژوهش با معرفی پژوهشگران برتر شهرستان دماوند با هدف ترویج فرهنگ پژوهش برگزار خواهد شد.
وی مردم را سرمایه بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: توجه به خدمت رسانی و خواسته های مردمی از اصول بنیادی مسئولان نظام است و مسئولان همواره بر خدمتگزاری به مردم افتخار می کنند.
قاسمی فرزاد بیان کرد: باید همیشه قدر نعمت بزرگ خداوند یعنی خدمت به مردم را بدانیم و لازم است، مسئولان دستگاه ها همچون گذشته پاسخگویی مناسبی به ارباب رجوع داشته باشند و اگر به ندرت در موضوع تکریم ارباب رجوع نواقصی در ادارات وجود دارد باید به سرعت رفع شود.
وی اضافه کرد: حفظ وحدت در جامعه بسیار با اهمیت است؛ امروز دشمن درصدد خدشه وارد ساختن به وحدت میان مردم و مسئولان است و با انواع روشها و ترفندها می خواهد در این صفوف به هم فشرده خلل ایجاد کند و وظیفه مسئولان این است که با خدمت رسانی مطلوب این امکان را به دشمن ندهند.
فرماندار شهرستان دماوند در بخش دیگری از سخنان خود به موضوعات مختلف شهرستانی اشاره و بیان کرد: با توجه به فرارسیدن فصل زمستان و وجود دو محور اصلی هراز و فیروزکوه، همه دستگاههای خدمات رسان و اعضای ستاد بحران آمادگی خود را برای مقابله با بحرانهای احتمالی افزایش دهند.
وی همچنین از شهرداران و مسئولان راه و ترابری این شهرستان خواست تا با اتخاذ تدابیر ویژه به منظور پاکسازی معابر برای رفت و آمد عمومی در هنگام بارش برف اقدامات لازم را انجام دهند.
قاسمی فرزاد به ضرورت توجه به پدافند غیرعامل توسط مسئولان نهادها اشاره کرد و گفت: پدافند غیرعامل، روشهایی است که در بحرانهای غیرطبیعی میزان خسارت را به حداقل می رساند و لازم است تمام دستگاهها به رعایت موارد خواسته شده همچون ارتقای امنیت ساختمان، طبقه بندی اسناد و مدارک همت گمارند.
شرکت گاز تدابیر ویژه ای را برای موارد اضطراری اتخاذ کند
وی افزود: با توجه به فصل سرما و افزایش میزان گاز مصرفی، شرکت گاز تدابیر ویژه ای را برای موارد اضطراری اتخاذ کند تا شهرستان دماوند با قطعی گاز مواجه نشود و البته از شهروندان نیز تقاضا می شود در مصرف گاز صرفه جویی کنند.
فرماندار شهرستان دماوند به مسکن مهر این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: واحدهای مسکن مهر زیادی تکمیل شده و آماده تحویل است اما به علت مراجعه نکردن تعاونیها به دستگاه های خدمات رسان برای خرید انشعاب هنوز اتصال انشعابات برق، آب، گاز و تلفن واحدها انجام نشده است.
وی ادامه داد: لازم است که اداره تعاون نسبت به فراخوان تعاونیها و ایجاد هماهنگی برای مراجعه آنها به دستگاه های خدمات رسان اقدامات لازم را انجام دهد.
طرح تفکیک آب شرب از آب خام در صورت موافقت سازمان شهرداریها و دهیاریها
شهردار آبسرد نیز در این جلسه گفت: طرح تفکیک آب شرب از آب خام در این شهر در صورت موافقت سازمان شهرداریها و دهیاریها اجرا خواهد شد کهاین طرح در قالب پروژه جامع آبرسانی فضای سبز شهرداری آبسرد اجرا می شود.
عبدالله متولی ادامه داد: این طرح برای انجام بهتر خدمات در دفتر اداره کل فنی استانداری تهران و کارگروه نظارت آبرسانی این نهاد مطرح شد وپس از بررسیهای به عمل آمده و اعلام نظرات ناظر علمی پروژه در کارگروه نظارت آبرسانی استان تهران، طرح به لحاظ فنی مورد تأیید قرار گرفت.
وی عنوان داشت: با گذر از این مراحل طرح تفکیک آب شرب از آب خام به پژوهشکده مدیریت شهری و روستایی سازمان شهرداریها و دهیاریها ارسال شد که اجرای آن منوط به تأیید این نهاد است.
انجام مطالعات در قالب 9 جلد گزارش
شهردار آبسرد با اشاره به مشخصات طرح تفکیک آب شرب از آب خام، گفت: این پروژه در مرحله نخست با اجرای آبرسانی به صورت قطره ای به فضای سبز بلوار امام خمینی(ره) به طول 4.5 کیلومتر همراه بود که یکی از مشخصات این طرح را انجام مطالعات در قالب 9 جلد گزارش در زمینه مراحل ابتدایی شامل می شود که چگونگی اخذ تأییده از ناظر علمی کارگروه دفتر فنی مهندسی استانداری تهران و پیگیری در پژوهشکده مدیریت شهری و روستایی سازمان شهرداریها و دهیاریها نیز در این گزارش آمده است.
وی هدف از اجرای این طرح را حذف انشعابات آب شرب از سامانه آبیاری فضای سبز شهر، کاهش 50 درصدی حجم آب مصرفی برای آبیاری فضای سبز با اجرای سامانه مکانیزه، یکپارچه سازی مدیریت شبکه آبیاری فضای سبز و کاهش و حذف هزینه های سنگین نیروی انسانی، ماشینآلات و تانکرهای آبیاری اعلام کرد.
نظر شما